Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan
winkelmandje

Over ons

The battle of being - a teenager

Als tiener was Yanick Boerjan heel onzeker. Hij kampte met een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Hij had het gevoel dat hij nergens thuishoorde en een onaantrekkelijk buitenbeentje was. Hij sukkelde met zijn schoolwerk en een vlotte sociale omgang met leeftijdsgenoten.

Op 17-jarige leeftijd was zijn persoonlijke crisis tot een depressie met zelfmoordneigingen uitgegroeid. Tenslotte ondernam hij een wanhoopsdaad toen hij alleen thuis was in de ouderlijke woning. Alhoewel hij alles tot in de puntjes had voorbereid, werd hij even afgeleid door de gedachte hoe zijn ouders hem zouden aantreffen en hoe hij dit voor hen kon verlichten. Dat was genoeg tijd om door zijn moeder onderbroken te worden.

Hij werd een korte tijd opgenomen in een psychiatrische instelling en kreeg daarna wekelijks professionele hulp. Heel snel besefte hij dat als hij echt beter wilde worden, hij zichzelf moest helpen. Hij durfde ook voor het eerst open zijn over zijn problemen en om hulp vragen. Van dat moment af begon zijn zoektocht naar zichzelf, zijn dromen, wat hem gelukkig maakt en zelfvertrouwen geeft. 

Stepping up the game

Dit bleken voor Yanick dans, muziek en sport te zijn. Hij bouwde naast zelfvertrouwen ook discipline en kennis op om in die zaken te slagen. Zelfs in periodes met tegenslagen of liefdesverdriet vindt hij telkens opnieuw voldoende kracht en doorzettingsvermogen om met zijn nieuwe mindset aan de slag te blijven, recht te krabbelen en positief aan zijn dromen verder te bouwen.

Vandaag de dag volgt hij een modellentraining bij een gerenommeerd modellenbureau in Amsterdam, is hij lid van urban dance dansgroepen, en onderhoudt hij met passie zijn lichaam in meerdere fitnessclubs.

Bij toeval ontdekte hij het effect van kledij van duurdere merken op zijn gevoel van zelfvertrouwen en zelfwaarde. Bij gebrek aan middelen creƫerde hij zijn eigen dure merkkledij, passend bij zijn liefde voor bewegen, dans en favoriete muziek. Het merk #DUUR was geboren!

Met een humoristische knipoog naar dure merken, staat de vlotte kledij van #DUUR voor onbetaalbaar zelfvertrouwen. Een krachtig zelfvertrouwen waar kritiek van buitenaf geen vat heeft. Een zelfvertrouwen dat je bijstaat in het najagen van je stoutste dromen, het ontdekken van jezelf en positief denken, elke dag opnieuw.